2017-03-09 00:13:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Kész arra, hogy harcoljon

Napi horoszkóp március 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A pénzügyeit kellene egy kicsit jobban kontroll alatt tartania, mert most könnyen elszaladhat önnel a ló a költekezés terén… Alkalmas a nap arra is, hogy átvizsgálja a biztosításai papírjait, és gondolkozhat a nyugdíj-előtakarékosság lehetőségein is.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az Oroszlán jegyéből indul. Ennek köszönhetően jól tud összpontosítani, és tisztán látja azt is, mi a lényeges, és mi a lényegtelen. Nem herdálja el az energiáit feleslegesen csip-csup ügyekre. Ilyen pedig bőven akad ma, több kollégája is igyekszik pletykálásra bírni – jobb is, ha kimarad ezekből…

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Hiába minden magára erőltetett nyájasság és szívélyesség, családtagjait most már csak konkrétumokkal tudja meghatni, az ígérgetések ideje lejárt. Így elsősorban önmagával kell megalkudnia, ha célt akar érni náluk. Kompromisszumot kell hoznia egy fontos ügyben!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A pénzügyi gondjai megoldásában sokat segíthet egy isteni szikra, vagy egy jókor tett ajánlat, amire nem rest lecsapni. Egy barátjában nagyot csalódhat, sajnos kiderül, hogy a háta mögött kitárgyalta önt.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold az Oroszlán jegyében áll. A munkahelyi hajsza most nagy megerőltetést jelent, de az anyagi kárpótlás sem fog elmaradni. Még egy kicsit maradjon kitartó!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ön elég bátor ahhoz, hogy a terveit és az elképzeléseit magabiztosan elő tudja adni.. Mindig gyakorlatias, és ezzel jó benyomást kelt, a többiek megbíznak önben, és adnak a véleményére.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Munkahelyén fokozott erőfeszítésre készteti a bolygók állása, de a találékonyságára is szüksége lesz a kényes kérdések megoldásához. A pénz vitatémává válhat ön és a kedvese között. Keresse meg a középutat!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, emiatt hajlamos lehet arra, hogy túlzottan érzékenyen reagáljon mindenre. Intse magát nagyobb józanságra! A vonzás és a taszítás ma közel állnak egymáshoz: az egyik pillanatban nagyszerűnek lát valakit, a másik percben legszívesebben elutaztatná a Marsra az illetőt…

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Most kész arra, hogy harcoljon, akár a felettesei ellen is, amennyiben erre van szükség a céljai eléréséhez. Fontos önnek, hogy mindenben öné legyen az utolsó szó. Sokak rajongását kivívja ezzel, de még több ellenséget is szerezhet magának.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Számítania kell a féltékenységre, ne csodálkozzon azon sem, ha belekeverik néhány kínos szituációba, amit nehéz lesz tisztázni.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Kis csalódás érheti ma. Előfordulhat, hogy egy remélt munkakört nem tud betölteni, vagy egy más terve megy füstbe. Kár szomorkodni, vigasztalja meg magát valami szép dologgal, bármilyen aprósággal.

Halak: II. 19. - III. 20.
Csodálatos találkozásokban lehet ma része! Ha ön egyedülálló, a Vénusz most küld önnek valakit, akivel boldog lehet! Ne adja fel, akár az interneten is találhat magának párt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: